Grandior Bor-Bistro - Villány
Bemutatkozás
Téli szünet utáni nyitás: 2024. március 15.
A gyönyörű panorámájú Grandior Bor-Bistro 2012-ben nyitotta meg kapuit Günzer Tamás Pincészeténél, azóta impozáns hellyé vált kisebb-nagyobb családi rendezvények, ünnepségek és legfőképp esküvők számára is elhelyezkedésének és fedett teraszának köszönhetően. A Günzer család étterme nem egy átlagos étterem. Ételeiket előzetes bejelentkezés alapján készítik el, hogy vendégeik a lehető legfrissebben fogyaszthassák el fogásaikat.
– Tépett húsos szendvicsek
– Sült tarja fűszeres burgonyával
– 4 sajtos tészta
– Mediterrán tagliatelle
– Kacsamáj pástétom kaláccsal
– Csirkemell madársalátával
– Snidlinges sajtkrém leves
– Panna cotta
– Tiroli almás rétes
Günzer Tamás díjazott borai is ezen a helyszínen készülnek már 10 éve. A csodálatos panoráma megadta a lehetőséget, hogy ne csak a borkészítés helyszínéül szolgáljon az épület, hanem a vendégek is megtapasztalhassák a gyönyörű naplementét. Így született meg elsősorban az exkluzív kostólóterem gondolata majd megvalósítása, majd később a Borr-Bistroé is.
Hogy az élményeket ne csak messziről csodálják, az étteremben lehetőség van traktoros kalandtúrán részt venni. A hely megálmodója egy traktor utánfutóját személyszállító kocsira alakította át, hogy a látogatók közelebbről is megismerhessék a Villányi-hegység kincseit és a hely varázsát.
A gyönyörű panorámájú Grandior Bor-Bistro 2012-ben nyitotta meg kapuit Günzer Tamás Pincészeténél, azóta impozáns hellyé vált kisebb-nagyobb családi rendezvények, ünnepségek és legfőképp esküvők számára is elhelyezkedésének és fedett teraszának köszönhetően. A Günzer család étterme nem egy átlagos étterem. Ételeiket előzetes bejelentkezés alapján készítik el, hogy vendégeik a lehető legfrissebben fogyaszthassák el fogásaikat.
Választható ételek
– Tépett húsos szendvicsek– Sült tarja fűszeres burgonyával
– 4 sajtos tészta
– Mediterrán tagliatelle
– Kacsamáj pástétom kaláccsal
– Csirkemell madársalátával
– Snidlinges sajtkrém leves
– Panna cotta
– Tiroli almás rétes